Välkommen till Cellwell!

Mitt namn är Peter Landvall och jag har precis lanserat min nya bok "Medicintekniska produkter - Vägledning till CE-märkning"!
 

Boken lanserades den 21 februari 2007 och är en av de ytterst få inom sitt området. Det är en lättläst och lättförståelig bok som ger vägledning vid CE-märkning av medicintekniska produkter. Handboken förklarar hur du kan arbeta med direktiv, lagar och förordningar genom belysande exempel och hänvisningar till regelverkets texter.

I boken finns mängder med schematiska figurer och tabeller för att tydligt illustrera hur du kan uppfylla kraven för CE-märkning av medicintekniska produkter. Boken riktar sig både till dig som vill få övergripande kunskap och och till dig som vill gå hela vägen fram till CE-märkning. Ett måste för dig som jobbar med medicintekniska produkter!

Boken ges ut av SIS Förlag och kan beställas genom beställningsformuläret här intill.

Best_blad bok.pdf

Recensioner av boken:

"För alla som behöver sätta sig in i något om regelverken kring medicintekniska produkter är boken en guldgruva. Språket är kristallklart, struktureringen föredömlig och layouten lättläst. Inte minst för alla tillverkare inom området kommer boken att fylla ett i Sverige länge saknat behov."

Bertil Jacobson, Professor em. i medicinsk teknik


"Med sin bok har Peter Landvall på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt förklarat ett komplicerat regelverk för medicintekniska produkter."

Göran Liedström, Jur.kand. MedLaw Consulting